Hallit

Hallit soveltuvat erinomaisesti liike-, toimi-, tuotanto- ja varastotiloiksi. Teemme teräs- ja puurakenteisia halleja vaatimustesi mukaan. Tutustu hallityyppeihin.

Teräshallit

Nykyaikaisilla maali- ja pinnoiteyhdistelmillä teräsrakenteet voidaan helposti suojata maa- ja karjataloustoiminnasta aiheutuvalta korroosiolta.

Teräshallissa yhdistyy rungon keveys ja maksimaalinen lujuus, jonka ansiosta on mahdollista toteuttaa pitkät jännevälit ilman tilankäyttöä häiritseviä pilaririvistöjä. Teräshalli on nopea pystyttää ja pulttiliitosten ansiosta tarvittaessa helposti siirrettävissä.

Teräshallin runko voidaan toimittaa 3-nivelkehänä tai runkopilarit ja kattoristikko- tai palkkiyhdistelmänä. Ristikkotyyppeinä suora A-ristikko tai nousevalla alapaarteella oleva saksiristikko.

Vesikaton pintamateriaaliksi soveltuvat pinnoitetut teräsohutlevyt sekä erilaiset teräsohutlevypintaiset valmiselementit joissa on polystyreeni tai polyuretaani ydin.

Seinien pintamateriaaliksi voidaan valita pinnoitettu teräsohutlevy, puupaneli tai lomalautaverhous sekä erilaiset teräsohutlevypintaiset valmiselementit joissa on villa, polystyreeni tai polyuretaani ydin.

Puuhallit

Puinen ristikkorakenne soveltuu parhaiten rakennuksiin joiden jänneväli on alle 18 m.

Jänneväliltään yli 15m ja korkeudeltaan yli 5m rakennuksiin sekä maa- ja karjatalouden rakennuksiin joissa esiintyy syövyttäviä yhdisteitä kuten ammoniakkia suosittelemme teräsrunkoa.

Seinärakenteesta voidaan tehdä lämmin tai kylmä ja se voidaan helposti lämpöeristää myöhemminkin. Puujulkisivu soveltuu hyvin maalaismaisemaan.

Seinien pintamateriaaliksi voidaan valita pinnoitettu teräsohutlevy, puupaneli tai lomalautaverhous.